• Designpartner New Home Concepts

Designpartner New Home Concepts

De woningmarkt is enorm in beweging. Ook wij ervaren dat en met name het "ontzorgen" heeft een vlucht genomen de afgelopen jaren. Waar we vroeger vanuit onze expertise en creativiteit de aandacht en zorg bij het lichtplan legde krijgen we steeds meer de vraag of we ook voor de klant het geheel kunnen uitvoeren. Dat resulteerde in de komst van Rob die met zijn kunde en vakmanschap onze lichtplannen ook geheel installatietechnisch uitvoert. Van idee tot ingebruikname hoe meer kunnen we nog ontzorgen. We denken dat er voor bepaalde klanten een next level bestaat. Het 'ontzorgen" over de gehele bandbreedte. Van architect keuze tot en met het inrichten en uiteindelijk sleutelklaar opleveren.
Wij hebben er voor gekozen onze expertise inzake woningen te delen met een geweldig ontwerpteam dat zich presenteerd onder de naam "New Home Concepts".

New Home Concepts is een platform van interieur- en exterieurspecialisten, ontwerpers en designtrends voor iedereen die van zijn huis een droomhuis wil maken. Voor het bouwen of verbouwen van je huis heb je een aantal specialisten en vakmensen nodig die dit kunnen realiseren. Bij New Home Concepts kun je terecht voor een of meerdere specialisten voor de metamorfose van je interieur en/of exterieur. Van architectuur, landschapsarchitectuur, lichtontwerpers tot interieurdesigners. Inclusief deskundige projectbegeleiding. De kracht van New Home Concepts zit in de combinatie van vakmanschap en onderlinge verstandhouding en communicatie.

New Home Concepts - In Vrijheid met elkaar verbonden